Nieuwtjes en wetenswaardigheden rond de Werdersisters

De Univé Meerkamp en Plackbackshow van de Roldermarkt 2010 was een hele bijzondere. Met name vanwege het hoge aantal deelnemers van Werderbruders. De deelname van Werdersisters (in dit geval Willy, Ria en Hilda) bleef dit jaar vooral beperkt tot het instrueren van de mannen bij de Playbackshow-act. Zo waren Fokko en Bart coaches van het Meerkamp-team die de jonkies Elmar, Jordi, Youri, Floris, Sander, Danny, Annemarie en Roos naar de overwinning hebben gecoached en vooral geschreeuwd. Een nog nooit eerder vertoonde eerste plek bij de Meerkamp viel ons ten deel! Daarvan getuigen de eerste 2 foto`s. De laatste 3 foto`s hebben als thema de striptease-act van "The Full Monty", een act waarin 6 werkloze heren van middelbare leeftijd (Fokko, Geert, Reind, Geerttienus, Henk en Bart) zich afvragen of de kanjer, de stoere bink van vroeger, nog in hen schuilt. Helaas beoordeelde de jury deze act slechts met plaats 8, waardoor we `overall` 2e werden en we ons vooraf gestelde ultieme en nog nooit eerder bereikte doel, `overall` op een 1e plaats eindigen, net mis liepen! Zeg nou zelf, als je de onderste 3 foto`s bekijkt is dat toch onbegrijpelijk?

Op de Playbackshow van de Roldermarkt van september 2009 werd weliswaar niet zoals een jaar eerder de eerste plaats behaald, maar kwamen de Werdersisters Hilda, Ria en Willy wel op een bijzonder vermeldenswaardige en eervolle tweede plaats uit! Ze deden samen met acht andere dames uit de wijk de act `Big Spender` uit de musical `Sweet Charity` en waren daarbij uitgedost als zeer verleidelijke dames van lichte zeden. Werderbruder `Sjips` (Geerttienus) heeft in de rol van `hoerenloper` nog zijn steentje aan dit succes bijgedragen. Ook Werderbruder Geert heeft zich in de rol van `pooier` niet onbetuigd gelaten. Hieronder volgen de bijzonder fraaie foto`s:

Ook tijdens de Roldermarkt van september 2008 hebben weer een aantal Werdersisters (Hilda, Ria en Willy) en niet te vergeten Werderbruders (Fokko, Jarno en Gerrit) meegedaan met de Playbackshow. En jawel hoor: ze wonnen de 1e prijs!! In het gastenboek van de website van de Roldermarkt stonden lovende commentaren als "het zal bijzonder moeilijk worden deze act qua performance de komende jaren te overtreffen". Hieronder volgen de foto`s van de alles en iedereen verpletterende act 'Jesus Christ Superstar':

Tijdens de Rolder Markt in september 2007 heeft Werdersister Hilda (de blonde Dot in het roze) samen met een aantal buurvrouwen meegedaan met de playbackshow. Ze deden een act van de Dolly Dots. Waarvan onderstaand een tweetal foto`s. Ze zijn hiermee op een verdienstelijke 5e plaats geëindigd van in totaal 22 deelnemers. Hiermee is overduidelijk bewijs geleverd welk een vrouwelijk schoon er in het mooie Rolde woont!

Petra, de vrouw van Werderbruder Pieter, bij ons allen beter bekend als Don Pedro, heeft een tijdje terug het initiatief genomen om de vrouwen van alle Inner Circle leden uit te nodigen gezamenlijk een hapje te gaan eten in de stad en een leuke avond te hebben. Dit leuke uitje heeft voor de vakantie plaatsgevonden op donderdag 14 juni jl. in eetcafé d`Ouwe Brandweer aan het Zuuderdaip te Grunn. Hulde voor dit geweldige initiatief van Petra! Hebben ze vast en zeker even lekker over ons kunnen roddelen :-). Dit geweldige initiatief zal de onderlinge banden binnen onze vereniging alleen maar hechter maken. Inmiddels heb ik horen fluisteren dat de dames zich al gekscherend de Werdersisters noemen… en ze in de toekomst opvolging willen geven aan dit leuke samenzijn. Wellicht is het leuk om tegen die tijd ook de dames van de Second Circle hierbij uit te nodigen. Dit alles onder het motto "hoe meer zielen, hoe meer vreugd!"